Tekenaar Constructeur - Staalbouw

Direct naar sollicitatieformulier

Word jij enthousiast van het opzetten van  tekenwerk voor een optimale productie? Momenteel zijn wij op zoek naar een Tekenaar – Constructeur als aanvulling voor ons hechte team. Iemand die in het ontwerp oog heeft voor een efficiënte doorloop in de productie en in de montage. Iets voor jou?

Wat ga je als Tekenaar Constructeur doen bij Dijkstaal B.V. ?
Bij Dijkstaal werken we aan projecten voor verschillende sectoren. Exclusieve projecten, complexe projecten, duurzame projecten, alles komt voorbij!

Als Tekenaar - Constructeur ben jij degene die de basis van het project op zet. Het is een dynamische functie. Zo sta je de ene dag in te meten op de bouwplaats, en de volgende dag sta je met monteurs te overleggen over de montage. Ook is jouw inbreng belangrijk om bijvoorbeeld het uitbestede tekenwerk te verbeteren of de productie efficiënter te laten verlopen. Met slimme verbindingen en toegespitst op ons machinepark ben jij de sleutel tot een succesvol project. Grote kans dat wat je tekent, binnen een week geproduceerd wordt. Dus je kunt meteen het resultaat zien! 

Bij de functie van Tekenaar - Constructeur horen de volgende werkzaamheden:

 • Het verzorgen van het tekenwerk inclusief detailberekeningen voor uiteenlopende projecten;
 • Het beheren van onze tekenvoorschriften voor uitbesteed tekenwerk;
 • Samen met de productie en montage meedenken over de uitvoerbaarheid van het werk;
 • Contact met de klant en hoofdconstructeur om zaken af te stemmen;
 • Signaleren van meer- en minderwerk ter ondersteuning van de projectleider;
 • Ondersteunen van de calculatieafdeling door het verwerken van BIM-modellen en opzetten van ontwerpen.

Wie zijn wij?
Als familiebedrijf met bijna 150 jaar bestaansrecht hebben we inmiddels veel ervaring met toonaangevende projecten binnen de staalbouw. Staal is een mooi product waar we prachtige dingen mee kunnen doen. Door de combinatie van 5 generaties aan kennis met de modernste technieken, kunnen wij de topkwaliteit leveren. Naast standaardprojecten richten wij ons ook voornamelijk op de “speciaaltjes” in de markt. De uitdagende projecten met het liefst ook nog een maatschappelijke twist, zodat we met ons product ook een steentje bijdragen aan een betere wereld. Als familiebedrijf zijn wij echt en oprecht. Onze mensen denken en werken mee en zo zijn we met z’n allen aan het bouwen! Aan de constructies, het bedrijf en de wereld.

Wie ben jij?
Als Tekenaar- Constructeur heb je een belangrijke functie. Jij zet de toon voor het project. Daarom is het belangrijk dat je oog hebt voor detail en het inzicht hebt hoe je tekening in de praktijk gebruikt gaat worden. Verder kan je het volgende:

 • Ervaring met Tekla Structures is een pré, ben je bekend met andere bim programma’s kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden;
 • Je hebt een staalbouwkundige – of vergelijkbare opleiding gevolgd. Heb je wel een achtergrond die aansluit, maar nog niet de ervaring, dan kunnen we je de opleiding “Bouwen met staal” aanbieden;
 • meedenken met Dijkstaal, collega's en klanten;
 • Je beheerst de Engelse en de Nederlandse taal.

Wat bieden we je?
We staan voor onze mensen en zijn ons bewust hoe waardevol de collega’s zijn voor onze organisatie. Daarom streven we naar een prettig en passend arbeidsvoorwaardenpakket en volgen hiervoor CAO Klein Metaal (Metaalbewerkingsbedrijf) met onder andere de volgende voordelen:

 • Een marktconform salaris;
 • Bij een goed jaar krijg je een leuke extra;
 • Vrije tijd is belangrijk: je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Mogelijkheid tot (deels) thuiswerken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling.

Interesse gewekt?
Mooi! Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking en rondleiding. Zo krijg je een goede indruk of wij bij je passen. Neem hiervoor contact op via onderstaande sollicitatieformulier, via Lisette@dijkstaal.nl, bel naar 010 599 33 97

Tot snel! 

 

Je hoeft alleen je contactgegevens achter te laten wij nemen vervolgens contact met je op om meer informatie te delen. Makkelijker kan niet :)

Even kennismaken? Of vragen over de functie of organisatie?

Lisette van Dijk

E-mail
Telefoon
0105993397