werken bij dijkstaal Join the family

De eerste stap is gezet!

Wat leuk dat je bij ons hebt gesolliciteerd! Wij hebben je sollicitatie in goede orde ontvangen. Zaken omtrent recruitment worden normaal gesproken elke dinsdag opgepakt. De eerstvolgende dinsdag zullen we dan ook contact met je opnemen om meer informatie te delen en een eventueel vervolg te bespreken. Mocht je nu al vragen hebben kan je contact opnemen met onze Recruitment. Dit kan via 010 599 33 97 of via recruitment@dijkstaal.nl.

 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit? 

 1. Telefonische kennismaking
  Laten we eerst even bellen! Graag vertellen we je eerst wat meer over de organisatie of de functie die je interessant vindt. Zo kan je goed inschatten of wij een gepaste werkgever voor je zijn.

 2. Kennismaking op kantoor
  Kom een keer langs voor een kennismaking. Met een lekkere kop koffie zullen we in gesprek gaan met elkaar en je een korte rondleiding geven door het pand. Zo krijg je gelijk een goed beeld van ons. 

 3. 2e gesprek of meeloopdag.
  Om zeker te weten of er een klik is, volgt er een tweede kennismaking met directe collega's of gelijk een meeloopdag. We vinden het namelijk belangrijk dat zowel jij, als wij, weten waar we aan beginnen.
   
 4. Tekenen contract
  De laatste stap is het tekenen van de arbeidsovereenkomst en dan ben je officieel onze nieuwe collega en onderdeel van de Dijkstaal-family! 

Kan je niet wachten?.. Neem hier alvast een kijkje achter de schermen.

Contact-Dijkstaal