Join the Family!

Direct naar de vacatures

Natuurlijk maken wij ook rechttoe/rechtaan staalconstructies. Maar het merendeel van de projecten die wij doen zijn heel uiteenlopend. Van de bruggen in Madurodam, tot een 34 meter hoge hal met kraanbanen, tot een glas-staal constructie in Engeland en Ierland, Omkastingen naar Rusland, Slangentoren naar Oman, een brug naar Liberia of een esthetische kraanpoot voor een appartementencomplex in Nijmegen. Hoe gaaf is dat?

We zijn een hecht team en verwelkomen graag nieuwe collega's bij ons familiebedrijf. Wij vinden het leuk om met elkaar wat bijzonders neer te zetten. We doen het samen, met z'n allen! We helpen elkaar wanneer en waar nodig. 

Als je bij Dijkstaal werkt, weet je zeker dat er naar je geluisterd wordt en dat je echt invloed hebt op een project, maar ook op de manier van werken in het algemeen.

Wees welkom bij Dijkstaal!

Hard werken,
maar ook ruimte voor gezelligheid
en ontspanning.

Het is bij ons best hard werken, maar dat doen we met z'n allen. Daarom doen we ook graag leuke activiteiten met elkaar. Soms is het namelijk wel lekker om even niet met werk bezig te zijn. We kijken echt weer uit naar de eerst volgende keer dat we met z'n allen wat leuks kunnen doen. Zo hebben we normaliter zo nu en dan vrijdagmiddagborrels,  één keer per jaar een teamuitje en sluiten we de seizoenen af met een eindejaarsborrel of een gezellige zomer BBQ.

Vacatures

Een kijkje achter de schermen!

Ben jij onze nieuwe collega? 

Voor de toekomst! 

Wij zien de wereld veranderen en zijn bewust dat we ook aan de toekomst moeten denken. Niet alleen voor de continuïteit van het bedrijf, maar ook voor een prettige omgeving voor volgende generatie bouwers. Wij doen dit door bewust bezig te zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben we in het hele bedrijf LED-verlichting, ligt ons dak vol met zonnepanelen en het mooie van staal is.. dat het kan worden hergebruikt.

 Als productiebedrijf letten wij ook op: 

  • Verantwoord om te gaan met grondstoffengebruik
  • Een betere procesbeheersing met minder waste en falen

 

Toonaangevende projecten!

Wij werken graag aan de "speciaaltjes"! De mooie bijzondere exclusieve projecten in de markt. De projecten om trots op te zijn! 

Zie hier de projecten