Bijna alles!

Het moet natuurlijk wel van staal zijn. 

In het DNA van ons bedrijf en onze mensen zit gigantisch veel ervaring en kennis. Dus kom eens langs, bel, mail of app ons, zeker als het (net even) anders dan "standaard" is qua werkzaamheden of levertijd! Wij houden van een uitdaging!

  • Hallen van 34 meter hoogte en een overspanning van 35 meter.
  • Een transformatie van een kantoorpand naar appartementen: 240 balkons, inpandig staal, en staalconstructies t.b.v. verdiepingen bovenop de bestaande verdiepingen.
  • Of prachtige glas-staal constructies waarbij een hoge nauwkeurigheid en afwerkingsgraad gevraagd wordt. 

Onze samenstellers zijn vakmannen en zorgen ervoor dat zelfs de meest complexe samenstellingen volgens tekening worden uitgevoerd.

Ons productieproces is gecertificeerd tot en met EXC.3 van de NEN-EN 1090 en de onderliggende kwalificatie van het lassen volgens de ISO 3834-2.

Ook qua machines zijn we goed uitgerust. We hebben een tweetal CNC-gestuurde machinestraten staan die direct aangestuurd worden vanuit ons 3D-tekenpakket, Tekla Structures. Door daar "scribing" en een gedegen interne controle aan toe te voegen hebben we de kans op fouten weten te minimaliseren.

Onze zaag-boorstraat kan alles zagen en boren met een maximale lengte van 22 meter, en wel tot HEM 1000 (het grootste standaard walsprofiel verkrijgbaar)
Onze ponsknipstraat kan strip en platstaal tot 25 mm dik verwerken. Bovendien is deze ook voorzien van een boor zodat we het materiaal ook kunnen boren in plaats van ponsen. 

Als het staal bij ons de deur verlaat, gaat het soms rechtstreeks naar de klant, maar meestal wordt het geconserveerd door natlakken, thermisch verzinken en/of poedercoaten.

Vervolgens zetten onze monteurs de staalconstructies veelal met behulp van kranen en hoogwerkers op een degelijke en veilige manier op locatie in elkaar: Meccano voor professionals! 

Machinepark

Moderne technologie in combinatie met de service van weleer.

Machinepark