Wat klanten zeggen

Wij kunnen zelf natuurlijk van alles zeggen over hoe wij werken, maar we laten liever onze klanten aan het woord. 

Cegelec Fire Solutions - Monitor torens

Cegelec kreeg opdracht voor een volledige nieuwe terminal op de Maasvlakte. Een belangrijk onderdeel van de installatie, was de realisatie van 26 vrijstaande monitortorens met hoogtes tussen 8m en 15m, voor de beveiliging van de laadplaatsen voor binnenvaart- en zeeschepen.

Voor de constructie van de torens, inclusief voetplaat, kooiladder, onderhoudsbordes en diverse supporting voor leidingen en elektrische kasten, deed Cegelec een beroep op Dijkstaal B.V.

Na diverse goede ervaringen in het verleden, was het opnieuw een plezier om met de jongens van Dijkstaal B.V. samen te werken. Een goede planning is de basis voor elk project, en deze werd netjes aangeleverd bij opstart van het project.

Doorheen de productie van de torens (in 6 fasen) werd elk stadium van de productie (laswerk, galvanisatie, coating, samenbouw) netjes begeleid en gecommuniceerd. Diverse tussentijdse kwaliteitscontroles werden moeiteloos gehaald dankzij het feilloze werk en de goede documentatie van Dijkstaal B.V. Ook de noodzakelijke wijzigingen in design en planning werden op een professionele manier opgelost.

Naast de productie van de torens werd ook de installatie on site door Dijkstaal B.V. uitgevoerd. Ook hierbij konden we rekenen op een goede samenwerking met oog voor planning en veiligheid, waardoor alles vlot verlopen is.

Het was opnieuw een genoegen om met Dijkstaal B.V. samen te werken aan de realisatie van deze monitortorens. Ook voor toekomstige projecten komen wij met plezier terug.

Met vriendelijke groeten,

Simon Rogge
Business Unit Manager

CEGELEC FIRE SOLUTIONS

Fire Fighting Monitors

Octatube - Blackrock Shopping Centre Dublin

Dijkstaal B.V. heeft voor ons de stalen dakframes – bestaande uit ruim 2000 kokerprofielen – gemaakt voor dit project.

Hiervoor hebben zij het staal besteld, op maat gemaakt en in frames in elkaar gelast.

Ze hebben ook zeer nuttige proefpassingen gedaan in hun fabriek in Maassluis. Hierdoor paste het op de bouwplaats in Ierland perfect in elkaar.

Omdat Dijkstaal bij ons ‘om de hoek’ zit, hebben we nauw kunnen samenwerken en zo gezamenlijk een perfect passende constructie kunnen realiseren.

Dit is voor zowel Octatube als Dijkstaal van toegevoegde waarde geweest.

We hebben tijdens dit project een goede en prettige samenwerking gehad en gaan ervan uit dat we in de toekomst de kans krijgen opnieuw samen te werken.

André Dessens, projectmanager Blackrock.