Bel direct 010 599 33 99

Dijkstaal

Dak- en gevelbeplating

1/2

2/2

Het dak dat wij voor u realiseren kan op uw wens worden voorzien van: stalen dakplaten, sandwichpanelen of X-deck (sandwich)panelen van Kingspan. Deze laatste panelen zijn geschikt voor grotere overspanningen en reeds voorzien van dakbedekking en zijn daarom HET alternatief voor een “traditioneel” dak)
.
Diverse gevels zijn de afgelopen jaren voorzien van een moderne uitstraling. Deze gevels zijn vaak opgebouwd uit een binnendoos, isolatie en gevelplaten (in staal of aluminium voorzien van een gewenste coating). Ook is het mogelijk om dit uit te voeren met sandwichpanelen.

De laatste jaren wordt er steeds meer gekozen voor het toepassen van staalplaatbetonvloeren in plaats van geprefabriceerde betonnen vloeren als kanaalplaat- cq. breedplaatvloeren.

Onze partner is gecertificeerd als systeempartner van Thyssen-Krupp om de staalplaat TRP-200 AD te verwerken voor parkeergarages. Ook werken we nauw samen met verschillende andere leveranciers van staalplaatbetonvloeren. Hierdoor kunnen wij velerlei vloerhoogtes en overspanningen aanbieden. Uiteraard worden deze vloeren aangeboden inclusief een statische berekening.

De dak- en gevelbeplating projecten die wij hebben gerealiseerd kunt u vinden in ons projectenoverzicht.

Meer weten over dak- en gevelbeplating? Neem contact op met Dijkstaal