Bel direct 010 599 33 99

Dijkstaal

Dijkstaal is CE-gecertificeerd t/m EXC. 3!

NEN-EN ISO 1090-2
Dijkstaal is NEN-EN ISO 1090-2 gecertificeerd t/m EXC 3.
Door te voldoen aan deze norm kunnen wij aantonen dat ons Factory Production Control aan de gewenste kwaliteit en veiligheid voldoet.
In het voortraject van het project wordt een Technische Beoordeling gemaakt om te zorgen dat aan alle technische eisen van de klant voldaan kan worden.

Met ons FPC wordt de kwaliteit gedurende het tekenwerk, de inkoop, de opslag, het bewerken, lassen, oppervlaktebehandeling en de traceability van het staal voor uw project gegarandeerd.
Wij mogen daarom een zogenoemde CE-Markering afgeven welke sinds 1 juli 2014 wettelijk verplicht is gesteld bij het op de markt brengen van dragende stalen bouwdelen.

ISO 3834-2
Naast de NEN-EN ISO 1090-2 is Dijkstaal ook ISO 3834-2 gecertificeerd. Deze laatste norm heeft betrekking op alle las technische werkzaamheden. Wij hebben lasmethodekwalificaties voor diverse lasprocessen, onze lassers zijn gecertificeerd en er worden inspecties en niet destructieve onderzoeken uitgevoerd.
Mocht u meer informatie willen over de lastechniek binnen Dijkstaal kunt u contact opnemen met onze las coördinator Ate de Groot, IWC-S (Ate@dijkstaal.nl of 010 – 599 33 86).

Om bovenstaand certificaat te bekijken, kunt u hier klikken.

Naast onze meer dan 135 jaar ervaring, hebben wij dus ook alle certificaten in bezit zodat u optimaal verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig product!